banner est whatsapp

La plantila de Saint Gobain convoca 43 dies d´aturades parcials per conveni

L'Arboç, 06/03/2013

La plantilla de Saint Gobain Cristalería ha acordat un calendari de 43 dies d´aturades parcials de 4 hores per a tots els centres de l´empresa entre març i juny per no arribar a un acord en la negociació del conveni col - lectiu, informa CGT.


La plantilla de Saint Gobain Cristalería ha acordat un calendari de 43 dies d´aturades parcials de 4 hores per a tots els centres de l´empresa entre març i juny per no arribar a un acord en la negociació del conveni col · lectiu, informa CGT.

L´empresa té plantes a l´Arboç, Renedo (Cantàbria), Azuqueca de Henares (Guadalajara) i Avilés (Astúries).

Després de la sisena reunió per negociar el conveni, celebrada aquest dimecres 6 de març, els sindicats presents al comitè han acordat "de forma conjunta un calendari d´aturades parcials per a tots els centres de l´empresa de 4 hores per torn" a partir del proper 16 de març.

Segons CGT, aquest calendari té com a finalitat cobrar els endarreriments i l´actualització de les taules salarials degudes, així com donar-li una sortida digna a un conveni col·lectiu del qual no s´entreveu "ni el més mínim punt de trobada".

En aquest mes de març s´esgoten els dotze mesos que estipula la reforma laboral per arribar a un acord, que es presenta difícil perquè l´empresa, segons els sindicats, pretén que s´acullin al conveni del Vidre i Ceràmica, que està molt per sota del que disposen actualment.

Font: EFE

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat