banner est whatsapp

Un jove de l´Arboç mor en un accident a la N-340 al Vendrell

L'Arboç, 03/03/2013

El conductor del vehicle, en què viatjaven tres persones, ha quedat greument ferit i va ser traslladat a l´hospital de Bellvitge


Un jove de 21 anys ha mort aquesta matinada a la N-340 a l´altura del Vendrell, quan el turisme en què viatjava va sortir de la via i va xocar contra una rotonda. El sinistre ha passat poc abans de dos quarts de quatre de la matinada al quilòmetre 1.192,7 de la via.

En un comunicat, el Servei Català de Trànsit ha precisat que en el vehicle viatjaven tres persones més i que el conductor ha quedat ferit greu en estat crític i va ser traslladat a l´hospital de Bellvitge.

La víctima mortal, Jordi A.G., de 21 anys i veí de l´Arboç, viatjava al seient del darrere esquerre, mentre que els altres dos ocupants del vehicle també van resultar ferits, encara que de menor gravetat, i van ser traslladats a l´hospital del Vendrell.

Els Mossos van rebre avís de l´accident cap a les 3:28 hores de la matinada, i el sinistre va mobilitzar cinc patrulles dels Mossos, dues dotacions dels bombers, tres ambulàncies del Servei d´Emergències Mèdiques i la policia local del Vendrell.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat