banner est whatsapp

XXIè Cros Escolar de L´Arboç

L'Arboç, 26/02/2013

L´Escola Sant Julià de l´Arboç juntament amb l´AMPA de l´escola i amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, organitzen el XXIè CROS ESCOLAR DE L´ARBOÇ. És una activitat que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya


L’Escola Sant Julià de l’Arboç juntament amb l’AMPA de l’escola i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, organitzen el XXIè CROS ESCOLAR DE L’ARBOÇ. És una activitat que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l´Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya.

El cros serà diumenge 3 de març de 2013 a partir de les 10.45 del matí a la zona mestral, pels carrers que hi ha entre l’institut i l’estació. Hi ha una previsió de 400 participants de diferents edats, des dels 3 anys fins a la categoria de majors de 18 anys, incloent pares i mares dels participants. En total hi haurà 10 categories i es repartiran 60 trofeus.

El Consell Esportiu del Baix Penedès instal·larà dues pistes de tennis que restaran obertes a tothom qui vulgui practicar aquest esport.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat