banner est whatsapp

"Posa-li cara al Carnaval del Baix Penedès 2013", mostra de fotografia jove de JBP

L'Arboç, 07/02/2013

Jove Baix Penedès organitza, per tercer any consecutiu, la mostra de fotografia jove "Posa-li cara al Carnaval del Baix Penedès 2013", una iniciativa que pretén recollir les millors instantànies captades pels joves relacionades amb el Carnaval


Jove Baix Penedès organitza, per tercer any consecutiu, la mostra de fotografia jove “Posa-li cara al Carnaval del Baix Penedès 2013”, una iniciativa que pretén recollir les millors instantànies captades pels joves relacionades amb el Carnaval.

Per participar-hi, els joves han de presentar una fotografia d´una cara de temàtica carnavalesca, amb el requisit que sigui en format .jpg i amb una resolució mínima de 6 megapíxels, 2 MB. La fotografia s´ha de fer arribar a qualsevol servei Jove Baix Penedès de la comarca o als correus jove@baixpenedes.cat i joventutccbp@gmail.com. A més, enguany també es pot participar a través de l´Instagram, amb l’etiqueta #carnavaljbp2013. Cal indicar el nom, telèfon i població i fer arribar les fotografies abans del 10 de març.

Es pot obtenir més informació a qualsevol servei Jove Baix Penedès, a jove@baixpenedes.cat o al 977 15 71 57. Val a dir que tots els participants rebran una entrada de cinema als Ocine del Vendrell i, posteriorment, podran formar part d´una exposició fotogràfica itinerant per la comarca.

Precisament aquesta setmana ha començat l’itinerari per la comarca de l´exposició amb les fotografies del Carnaval del 2012, en la qual van participar 19 joves de diferents municipis. Des d´aquest dilluns, 4 de febrer, i fins al 13 de febrer es pot visitar al centre cívic La Patronal de Bellvei; a continuació, del 14 al 24 de febrer, anirà a l´Espai Jove de Banyeres del Penedès; i del 25 de febrer al 10 de març serà a la Casa de Cultura de l´Arboç.

Aquesta mostra forma part del programa "Fem-ho junts!" de Jove Baix Penedès, inclòs en el Pla Comarcal de Joventut del Baix Penedès, d´acord amb la línia de treball de cultura i oci que té com a objectiu programar activitats de manera coordinada i mancomunada amb els serveis de Joventut de la comarca que treballin el foment de la cultura i la promoció d´un oci alternatiu.

Font: JBP

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat