banner est whatsapp

Cevipe preveu fer-se amb la cooperativa de l´Arboç

L'Arboç, 30/01/2013

La cooperativa vitivinícola Cevipe té previst adquirir la unitat productiva de la seva associada "Cellers de l´Arboç"


La cooperativa vitivinícola Cevipe té previst adquirir la unitat productiva de la seva associada "Cellers de l´Arboç", un cop es posi a la venda com a part de la resolució del procés concursal en què es troba des de fa uns dos anys. Durant aquest període de temps, Cevipe ha continuat comprant el raïm als seus associats i gestionant l´activitat de la cooperativa, que es va veure abocada a la fallida per la dificultat de fer front als crèdits bancaris.

Els actius de la cooperativa estarien valorats entre els 3 M € i els 5 M € i inclouen instal·lacions amb capacitat per processar 7 milions de kg. A més, els seus 150 socis controlen unes 800 ha de vinya i elabora marques tan conegudes com els caves "Pupitre", movent una facturació anual d´uns 7,5 M €.

D´altra banda, Cevipe aprovarà la fusió per absorció d´una altra de les seves associades, la cooperativa agrícola del Vendrell, que amb prou feines tenia activitat elaboradora, ja que processava el seu raïm en instal·lacions d´altres entitats majors. Si s´escau, Cevipe es compromet a mantenir el celler històric i habilitar-hi una agrobotiga o botiga de productes de la pròpia entitat. D´aquesta manera, passarà a comptar amb 13 cooperatives associades. En l´últim exercici i ja tancat el mes juliol de 2012, Cevipe va aconseguir uns ingressos de 24,3 M €, un 9,2% més que en el precedent.

Font: Alimarket

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat