banner est whatsapp

Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2013 de l´Arboç

L'Arboç, 10/01/2013

Els grups i entitats interessades ja es poden inscriure a les oficines del PIJ de Can Rossell abans del 25 de gener.


El primer pas per apuntar-se, és el de formalitzar la inscripció al PIJ “Can Rossell”de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 10 a 12.30h, abans del dia 25 de gener de 2013, o fins esgotar el límit establert. El PIJ es troba al Carrer Major 37 baixos.

Les inscripcions es podran formalitzar també mitjançant fax al 977 670 621 i a l´e-mail pij@arbocenc.cat, i seran admeses sempre i quan estiguin degudament complimentades, signades i aportin la còpia del DNI de la persona responsable.

Aquest any s’estableix un nombre limitat de 25 carrosses i 15 comparses, les quals seran subvencionades. Quan s’arribi al límit establert d’inscripcions amb dret a subvenció, podran participar a la rua però sense cap opció a ajut.

Els grups han d’estar formats per un mínim de 15 persones i les carrosses han de constar d’una plataforma arrossegada per un tractor o un altre vehicle i disposar de música. Les mides màximes per poder circular seran: 4 m d’alçada, 2,5 m d’amplada i 7 metres de llargada.

Poden consultar més detalls de les normatives al document de les Bases de Participació Carnaval 2013 que els adjuntem més abaix en aquesta mateixa notícia.

Font: Redacció

BASES DE CARNAVAL 2013 (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat