banner est whatsapp

Gran cavalcada dels Reis d´Orient 2013

L'Arboç, 04/01/2013

Els Reis d´Orient arribaran a l´Arboç demà dissabte 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda.


Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, han confirmat la seva arribada a l´Arboç per aquest dissabte 5 de gener.

Els primers en passejar per la vila seran els PREGONERS REIALS a les 12 del migdia, que anunciaran l’arribada de S.S.M.M. els Reis d’Orient amb l’acompanyament de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès.

El recorregut dels pregoners començarà al poliesportiu i seguirà per l´Avinguda Generalitat de Catalunya, C.Hortaleza, Av. Tarragona, Av. Sant Jordi, Rambla Gener, C. Rafael de Casanovas, C. Francesc Macià, Av. Verdaguer, plaça de la Badalota, C. Major i arribada a la plaça de la Vila.

A 2/4 de 7 de la tarda, pels carrers de la vila s´iniciarà la GRAN CAVALCADA DELS REIS D’ORIENT amb l’acompanyament musical de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, i a l’arribada a l’església faran l’adoració de l’infant Jesús al Pessebre Vivent. A continuació els Reis Mags pujaran al balcó de l’ajuntament per dirigir unes paraules als nens i nenes de l’Arboç.

Per finalitzar, la comitiva es dirigirà a l’Arbosense, on es farà la darrera recollida de cartes i s’oferirà caramels a tota la mainada.

El recorregut de la cavalcada sortirà del Camp de Futbol i seguirà per l´Avinguda Verdaguer, C. Rafael de Casanovas, Rambla Gener, Passeig Panxita, Via Augusta, Av. Sant Jordi, C. de l’Hospital, Rambla Gener i arribada al C. Major.

Organitza L´Ajuntament de l´Arboç amb la col·laboració de l´Associació de Dones Arbocenques.

Font: redacció

[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat