banner est whatsapp

Tot a punt per celebrar el Nadal Infantil 2012 a l´Arboç

L'Arboç, 21/12/2012

L´Ajuntament de l´Arboç organitza cinc dies d´activitats nadalenques especialment adreçades als infants de la Vila.


L´Ajuntament de l´Arboç organitza cinc dies d´activitats nadalenques totalment gratuïtes adreçades als infants de la vila. Aquestes es duran a terme del 27 al 31 de desembre, i estaran localitzades dins del Poliesportiu Municipal i a la Plaça de Catalunya, situada davant del CAP de l´Arboç.

El tret de sortida del Nadal Infantil el farà la Mini Disco Làser Show de Rufino el proper dijous 27 de desembre, a partir de les 6 de la tarda al Poliesportiu Municipal. A continuació, hi haurà un espectacle infantil de màgia que porta per nom "Deixa´t Il·lusionar", que anirà a càrrec d´Òscar Masdeu.

El Nadal Infantil 2012 segueix el divendres 28 de desembre al mateix poliesportiu, on s´instal·larà una gran ludoteca de jocs tradicionals a partir de les 6 de la tarda, on la canalla podrà triar entre més de 30 modalitats de joc vinguts d´arreu del món.

El poliesportiu també serà l´escenari de les activitats de dissabte 29 a partir de 2/4 de 6 de la tarda amb "El Jardí dels Petits", un selecció de jocs per als més menuts, amb la presència de "El Drac, el monstre llegendari més divertit", un inflable gegant.

El diumenge 30 de desembre les activitats del Nadal Infantil 2012 es trasllaradan a la Plaça de Catalunya. A partir de les 11 del matí s´obriran les portes del "Titellarium", on la canalla gaudirà d´un món de contes, i tot seguit, un taller de titelles dels Reis Mags d´Orient, on es podran practicar manualitats i elaborar les titelles dels 3 Reis Mags amb materials especials i purpurina. Cap a les 12 del migdia arriba el punt àlgid dels actes de diumenge, amb l´arribada del Carter Reial, que farà acte de presència per recollir les cartes de tots el nens i nenes de l´Arboç amb l´objectiu de fer-les arribar a les mans de S.S.M.M. els Reis Mags d’Orient.

La festa s´acabarà el diumenge 31 de desembre. A partir de les 11 del matí, també a la Plaça de Catalunya, s´obrirà el "Park Infantil" amb inflables diversos, que donarà el punt i final de l´edició d´enguany del Nadal Infantil de l´Arboç 2012.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes.

Font: Ràdio L´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat