banner est whatsapp

L´Arboç recapta 2095 euros per la Marató de TV3

L'Arboç, 18/12/2012

L´Associació de Dones Arbocenques i L´Elenc Artístics Arbocenc van organitzar diverses activitats solidàries a benefici de la Marató 2012


L´Associació de Dones Arbocenques i L´Elenc Artístics Arbocenc van organitzar activitats solidàries a benefici de la Marató de TV3.

Per part de l´Associació de Dones Arbocenques, dues de les tres activitats solidàries que van organitzar es van desenvolupar el 8 de desembre, en el marc dels actes de dissabte de la Fira de Santa Llúcia.

La primera va tenir lloc a la Plaça de la Vila, on les dones de l´associació van vendre pastissos casolans, elaborats i donats de forma altruista per alguns arbocencs i arbocenques. El segon acte va ser un concert de Jazz al local Arbosense amb el grup Avoi Jaçç Quartet, amb una entrada donatiu de 3 euros i que va comptar amb el suport de l´Ajuntament de l´Arboç.

La tercera de les activitats va ser el passat diumenge, amb una caminada popular amb avituallament a mig camí, que va recórrer uns 9 kilòmetres pels encontorns de l´Arboç amb un circuit apte per totes les edats, i que tenia un preu de 3 euros d´inscripció amb dret a un petit esmorzar. La meteorologia va acompanyar amb un dia solejat i uns agradables 19 graus de temperatura. La recaptació dels tres actes va ser de 765,60 euros.

Pel que fa a l´Elenc Artístic Arbocenc, va organitzar un concert solidari amb el grup musical "Les Ombres", que va interpretar cançons de country i pop dels anys 50, 60 i 70. El teatre "El Centre" va ser l´escenari escollit per aquest concert, que també es va fer aquest passat diumenge 16 de desembre i que va comptar amb la col·laboració de diversos músics de la comarca. L´entrada donatiu tenia un preu de 10 euros i la recaptació del concert va ser de 1330 euros.

La recaptació total ha estat finalment de 2095,60 euros i anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3 2012, dedicada enguany a la lluita contra el càncer.

Font: Ràdio L´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat