banner est whatsapp

Milers de visitants a l´edició 801 de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç, una fira a cost zero

L'Arboç, 11/12/2012

La Fira de Santa Llúcia de l´Arboç tanca amb un èxit de participació rècord i, per segon any consecutiu, amb un cost 0 pels arbocencs


La Fira de Santa Llúcia de l´Arboç tanca amb un èxit de participació rècord i, per segon any consecutiu, amb un cost 0 pels arbocencs. Superant l’afluència de visitants de l’edició anterior, la Fira de l’Arboç, celebrada els dies 7, 8 i 9 de desembre, obté un balanç molt positiu pel que fa al nombre de participants. Han estat tres dies de gran moviment comercial i turístic, que han fet de l’Arboç la capital catalana de la punta al coixí i un dels punts de referència a Catalunya durant el passat cap de setmana.
En aquesta darrera edició, la Fira de l’Arboç ha presentat diferents novetats, que han gaudit d’una molt bona acollida. Així, per exemple, s’ha organitzat un gran sorteig, que ha comptat com a primer premi amb un magnífic ventall obra de la prestigiosa puntaire arbocenca Mercè Ribas. D’altra banda, enguany, s’ha variat la distribució de la Fira, que s’ha desenvolupat en tres àrees temàtiques: la infantil, la multisectorial i la puntaire. El resultat ha estat una fira molt més compactada, cosa que ha suposat una major comoditat per al visitant.
Sense cap mena de dubte, el moment àlgid de la Fira arbocenca ha estat l’acollida de més d’un miler de puntaires procedents de les quatre demarcacions catalanes, de la Comunitat Valenciana, d’Aragó i de Castella La Manxa. En el marc de la trobada de puntaires, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del II Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya, que va presentar les següents guanyadores:
Quadre de guanyadores del II Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya
Premi de Punta Arbocenca                        Sra. Maria Raya                      Escola de Puntaires de l’Arboç
Premi de Blonda                                        Sra. Aida Pou                          Escola de Puntaires de l’Arboç
Premi de Punta Geomètrica                       Sra. Loli Rodríguez                 Escola de Cunit
Premi d’Estil Lliure                                      Sra. Carme Quilera                Escola de Sant Andreu de la Barca
Segons l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, “Ha estat una gran Fira, amb un gran èxit de participació, els carrers de l’Arboç han estat plens de gom a gom. Personalment i com Alcalde de l’Arboç, estic molt satisfet.”
Capítol a banda mereix el balanç econòmic de la Fira. Per segon any consecutiu, s’ha aconseguit realitzar una fira a cost 0. Alfons Ribas, Regidor de Promoció Econòmica i Turisme, assegura: “Gràcies a la col·laboració de tots els arbocencs i arbocenques, i al gran esforç per part de tothom, hem tornat a aconseguir una gran Fira, amb un gran impacte econòmic i una gran projecció exterior per 0 euros.”

Font: Ajuntament de l´Arboç

[título de la foto]
[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat