banner est whatsapp

La Diputació de Tarragona otorga a l´Ajuntament de l´Arboç una subvenció del PLA D´ACCIÓ MUNICIPAL 2012

L'Arboç, 28/11/2012

La diputació ha atorgat a l´Ajuntament de l´Arboç una subvenció del PLA D´ACCIÓ MUNICIPAL 2012 (PAM) per Inversions i despeses corrents del municipi.


La Comissió informativa d’Actuacions Integrals al Territori , de la Diputació de Tarragona va dictaminar favorablement a l’atorgament de la subvenció dintre del programa d’inversions i despeses corrents per imports de 10.528,43€ i 64.083,69€, respectivament.

L’Ajuntament de l’Arboç ha elaborat una memòria valorant quines actuacions es poden fer encabir , dintre de les bases d’aquesta convocatòria, respecte despeses o inversions prioritàries i en benefici dels vilatans.

Dintre del programa d’inversions es pretén dotar , substituir o reparar diferents elements ubicats al Parc de Santa Llúcia i Plaça Catalunya, donat la normativa existent a nivell europeu d’obligatorietat en el manteniment i conservació d’aquests elements.

Pel que fa al programa d’inversions, s’ha previst cobrir una part de la despesa que es genera, de forma ordinària, en la neteja viària de la vila, manteniment dels espais verds, replantació i reparació de fanals.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat