banner est whatsapp

Esquerra Republicana comptarà al seu grup parlamentari amb la regidora arbocenca Teresa Vallverdú

L'Arboç, 27/11/2012

Un total de vuits penedesencs entren de diputats al Parlament


Les comarques del Penedès i el Garraf aportaran a la nova composició del Parlament de Catalunya un total de vuit diputats repartit entre tots els partits polítics amb representació parlamentària, excepte ICV. Marta Llorens i Pere Regull es mantenen com a diputats de CiU, que ja no tindrà al grup parlamentari a Gerard Figueras. El PSC recupera a Joan Ignasi Elena, el PP manté també a Santi Rodríguez i Dolors Montserrat, ERC tindrà a Teresa Vallverdú, Ciutadans a Matías Alonso i la CUP s´estrena de la mà de Quim Arrufat.

Convergència i Unió ha perdut 12 diputats, entre ells, al regidor vilanoví Gerard Figueras, que era diputat des de 2010, però manté la representació del territori gràcies a la presència de la veterana Marta Llorens (Vilanova i la Geltrú), diputada des de 2003, i per l´alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull.

Per la seva part, Esquerra Republicana comptarà al seu grup parlamentari amb la regidora de l´Arboç Teresa Vallverdú i el PSC amb Joan Ignasi Elena, exalcalde de Vilanova i la Geltrú, que torna a les files socialistes del Parlament després que ho fes ja l´any 1992 com un dels diputats més joves.

El Partit Popular de Catalunya manté els dos diputats del territori els veterans Santi Rodríguez (Vilanova i la Geltrú) i Dolors Montserrat (Sant Sadurní d´Anoia).

Les novetats són la presència del cap de llista de Ciutadans per Tarragona, el vendrellenc Matías Alonso Ruíz, i el número 3 de la Candidatura d´Unitat Popular (CUP), el regidor vilanoví Quim Arrufat.

Font: Ràdio L´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat