banner est whatsapp

Concert de Santi Vendrell a l´Arboç

L'Arboç, 27/11/2012

El cantant Santi Vendrell oferirà un concert a l´Auditori de la Giralda de l´Arboç en el marc dels actes la Fira de Santa Llúcia 2012


El cantant Santi Vendrell oferirà un concert el proper 7 de desembre a les 21:30h, a l´Auditori de la Giralda de l´Arboç en el marc dels actes la Fira de Santa Llúcia 2012, on retrà un homenatge a la Nova Cançó.

En aquesta ocasió, Santi Vendrell interpretarà temes de Serrat, Sisa, Maria del Mar Bonet, o Ovidi Montllor, entre d’altres, a més de temes propis.

 Les entrades per a aquest concert es poden adquirir anticipadament a l´Oficina de Turisme i al Punt d´Informació Juvenil "PIJ" de Can Rossell per un preu de 8 euros fins el 5 de desembre, i el mateix dia abans del concert per un preu de 10 euros. 

Nascut a Sant Boi de Llobregat, Santi Vendrell va formar, a mitjans dels anys 70, un duet amb Miquel Murga amb el nom de "Miquel i Santi". El 1979 van enregistrar un single amb un tema propi, Salpar de tardor, i un poema de Miquel Martí i Pol, ("Romanço").
 
El 1981, Santi Vendrell inicia en solitari la seva trajectòria en la cançó d´autor amb el seu primer disc de títol "Un quadre antic", editat per Edigsa. Des d´aquell moment es perfila ja com una nova veu a tenir en compte. El 1982 publica el seu segon disc de títol "Secrets del cor", amb les seves pròpies composicions de caire romàntic, però la seva màxima popularitat i xifra de vendes de discs (va arribar a vendre´n 25.000 còpies) les aconsegueix el 1984 amb el seu disc "Negre i blanc", amb un estil de cançó d´autor sentimental i despolititzada.
 
Més tard publica altres discs, com "Darrera el glaç" el 1985, "Dia a dia" el 1986, "Mediterrània" el 1988, "Oblida´m si no em vols" el 1990 i "Molt personal" el 1993, aquest darrer amb arranjaments de Manel Camp i Josep Lluís Moraleda. L´incompliment d´una promesa de subvenció per aquest disc va rematar una ratxa negativa que el va apartar per dos anys de l´activitat musical. Durant la segona meitat dels 90 i fins l´any 2000 va regentar "La Taverna" i "El Refugi", dos locals de Platja d´Aro on hi canta i per on hi passen també d´altres artistes. El 2001 edita un últim disc en directe, de títol "Concert acústic", en el qual interpreta cançons pròpies i alguns temes de reconeguts autors de la Nova cançó.
 
Santi Vendrell reapareix amb el seu desè disc el 2009, "Parlem-ne", un treball amb cançons inèdites que revelen una etapa de més maduresa com a compositor i intèrpret.
 
Organitza: Ajuntament de l´Arboç


 

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat