banner est whatsapp

L´In-edit premia "A Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band" de l´arbocenc Ramon Tort com a millor documental musical espanyol

L'Arboç, 04/11/2012

"A Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band", de Ramon Tort, ha guanyat el premi Beefeater In-Edit a nivell nacional


El Festival Beefeater In-Edit va entregar els premis als millors documentals musicals en la sessió de clausura de dissabte 3 de novembre.

El documental de Tort és la història real d´una escola de música del barri Sant Andreu de Barcelona que va formar una Big Band infantil de jazz, gràcies a un somiador i apassionat de la música com és Joan Chamorro.

Els bons resultats d´aquest experiment musical es poden veure al documental ´A Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band´ dirigit per l´arbocenc i que s´ha projectat al Festival. Ramon Tort destaca el paper de Chamorro en aquest projecte i ressalta que els membres d´aquesta Big Band "no són una selecció catalana de joves talents, sinó que és un projecte que parteix d´una base docent que fa que tot això sigui possible".

Així mateix, el jurat format per Xavi Serra, Ricardo Aldarondo, Ingrid Guardiola, Matt O´Casey i Andy Markowitz va decidir fer una menció especial a ´Don´t Follow Me (I´m Lost).A Film About Bobby Bare Jr.´, de William Miller.

Després de l´entrega de premis es va projectar ´In-Edit. Get What You Want´ de Josep Maria Salat i Roger Estrada per retre homenatge al festival.

Font: Ràdio l´Arboç

[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat