banner est whatsapp

El proper diumenge els Minyons dediquen una placa i una diada castellera a Ramon Rovira

L'Arboç, 24/10/2012

Aquest cap de setmana es celebraran a l´Arboç els darrers actes del 10è Aniversari de la represa de la colla castellera local.


Aquest cap de setmana es celebraran a l´Arboç els darrers actes del 10è Aniversari de la represa de la colla castellera local.

El dissabte dia 27 d´octubre a les 7 de la tarda, es farà una taula rodona amb el tema "La puntuació als concursos", a càrrec de Francesc Piñas, de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Carles Esteve, comentarista casteller, Pere Ferrando, historiador del món casteller i president del Jurat del Concurs de Castells de Tarragona i Joan Vallès com a moderador, membre dels Minyons de l´Arboç.

Diumenge dia 28 d´octubre a dos quarts de dotze del matí, al local dels Minyons (Carrer Hospital 13), es farà la inauguració i descoberta d´una placa d´homenatge a Ramon Rovira i Sanahuja, obra creada per el pintor i escultor arbocenc Joan Tuset. A continuació, a les 12 del migdia a la plaça de la Vila, es durà a terme la I Diada Ramon Rovira Sanahuja, amb l´actuació dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Nois de la Torre i els Minyons de l´Arboç.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat