banner est whatsapp

Baix Penedès amb el Sàhara anirà a la manifestació del 10N a Madrid i prepara un vol solidàri a Tindouf per desembre

L'Arboç, 19/10/2012

La Federació d´Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí ens adherim a la convocatòria de Manifestació de la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sahara pel proper Dissabte 10 de Novembre de 2012, a les 12 hores a Madrid.


Des de la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí ens adherim a la convocatòria de Manifestació de CEAS (Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sahara) pel proper dissabte 10 de Novembre de 2012, a les 12 hores a Madrid. El recorregut serà des de Atocha fins al Ministeri d’Exteriors.

Com cada any, des de la Federació ACAPS organitzem autocars per coordinar el viatge d’anada i tornada a Madrid. El termini per la reserva i abonament de les places finalitzarà el dimecres 31 d’octubre de 2012 a les 19 hores.

El preu del bitllet, d’anada i tornada, és de 40’00€. Degut a les retallades i als efectes de la situació econòmica que com a entitat també patim i prioritzant l’execució dels projectes, la Federació ACAPS no pot assumir cap despesa dels autocars però si que podem coordinar el viatge a Madrid.

ELS AUTOCARS NOMÉS SORTIRAN SI S’OMPLEN LES PLACES. En cas contrari, el dilluns 5 de novembre ens posarem en contacte amb aquelles persones que hagin enviat el comprovant de pagament.

La sortida des de Barcelona serà el divendres 9 de Novembre a les 23.30 hores des de l’Estació d’Autobusos de Barcelona Sants (C/ Viriat 1 de Barcelona. Al costat muntanya de l’estació de Sants. Metro Sants Estació – L5 i L3. Adjuntem plànol).

Tornarem des de Madrid, el dissabte 10 de Novembre. Hora i lloc pendent de confirmació.

Preguem la màxima puntualitat per facilitar la sortida dels autocars.

Què heu de fer per viatjar????

1. Enviar un e-mail amb el vostre NOM I COGNOMS, TELÈFON, E-MAIL I MUNICIPI DE RESIDÈNCIA a acaps@acaps.cat o bé, trucar al 670.85.47.33 o 93.305.52.06 de Dilluns a Divendres de 16 a 19 hores. I esperar resposta de l’acaps.

Si la reserva es fa per grups, necessitem les dades de totes les persones que viatjaran. SI US PLAU, coordineu que només sigui una persona del grup la que faci la reserva i d’aquesta manera evitar “sortir en llistes” més d’una vegada.

2. Un cop confirmada la plaça, i NO ABANS, ingressar 40€ al número de compte:

1491-0001-28-2017824729 Triodos Bank. Concepte: “10N, nom i cognoms”

3. Per confirmar la plaça d’autocar: enviar el comprovant de pagament a: acaps@acaps.cat

4.Finalment rebreu un e-mail, sms o trucada confirmant el número de reserva. Intenteu recordar-lo!!!!

El termini màxim per fer la reserva i presentar el comprovant de pagament és el dimecres 31 d’Octubre a les 19 hores. El dilluns 5 de novembre confirmarem la sortida de l’autocar a aquelles persones que hagin enviat el comprovant de pagament amb prèvia confirmació de plaça.



VOL “CATALUNYA AMB EL SÀHARA”

Ja ha sortit la convocatòria per apuntar-se al vol xàrter per anar als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf (Algèria) del 4 al 9 de desembre.

Podeu consultar la informació al web de la Delegació del Frente Polisario a Catalunya http://www.saharacatalunya.org



Missatge del Front Polisario a Catalunya

Ens dirigim a vostès per informar-los, per part de la Delegació del Front Polisario a Catalunya, d´un viatge als campaments de refugiats de Tindouf, en el proper mes de desembre.

Amb aquest viatge voldríem que tots vostès, amics del Poble Sahrauí i famílies acollidores de nens sahrauís durant els mesos d´estiu, puguin visitar a aquests nens i les seves famílies per així conèixer millor la situació que estan vivint.

Alguns vostès ja han visitat els nostres campaments i, per tant, coneixen les dificultats que poden trobar (climatologia, escassetat d´aigua, dificultats de mobilitat entre campaments etc.)

Malgrat aquestes dificultats sabem que el nostre Poble els va a acollir amb els braços oberts i amb l´enorme alegria de poder compartir uns dies amb les persones que ja consideren com a la seva pròpia família i poder-los agrair tot el que han fet pels seus fills i per tot el que fan contínuament pel nostre Poble i per la nostra causa.

Esperant vulguin compartir amb nosaltres aquest viatge, rebin una cordial salutació.

Oualad Moussa - Delegat del Front Polisario

Font: Baix Penedès amb el Sàhara

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat