banner est whatsapp

La Llar de Jubilats de l´Arboç visita un creuer i la ruta modernista de Gaudí

L'Arboç, 16/10/2012

L´Associació la Llar de Jubilats de l´Arboç va promoure una visita a un creuer. L´objectiu era ensenyar una altra forma de fer excursions i conèixer les prestacions que mostren els creuers moderns


Dissabte 13 d´Octubre

L´Associació de la Llar de Jubilats de l´Arboç va promoure una visita a un creuer. L´objectiu era ensenyar una altra forma de fer excursions, conèixer les prestacions que mostren els creuers, les seves cabines exteriors, interiors, piscina on van ser convidats a un refrigeri, restaurants, sales de festes, teatre, discoteques, etc.

El dinar es va fer al bufet de creuer amb magnífiques vistes al port i la façana marítima. A la tarda, es va fer un recorregut guiat pel patrimoni modernista de Barcelona, entre aquests el de Gaudí i el d´altres mestres com Lluís Domènech i Montaner i Josep Puig i Cadafalch.

Fer aquest tour era un objectiu preferent de la Junta per viatjar pel modernisme, ja que l´Arboç també té una formidable ruta. El recorregut va estar marcat per la Casa Batlló, Casa Amatller, Casa Milà-La Pedrera, la Basílica La Sagrada Família i el Parc Güell.

El dia va acompanyar, i tot i anar caminant, es va facilitar a la gent gran llocs de descans, encara que tots van fer gala d´una gran vitalitat

Font: Llar de Jubilats de l´Arboç

[título de la foto]
[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat