banner est whatsapp

Càpsules formatives en el món del lleure a Jove Baix Penedès tardor 2012

L'Arboç, 10/10/2012

Un dels projectes del Pla Comarcal de Joventut del Baix Penedès és el de "Treball i formació", el qual programa accions referents al món laboral i al formatiu, dirigides a fomentar la formació per l´ocupació i l´orientació laboral i acadèmica dels joves de la comarca.


Un dels projectes del Pla Comarcal de Joventut del Baix Penedès és el de “Treball i formació”, el qual programa accions referents al món laboral i al formatiu, dirigides a fomentar la formació per l´ocupació i l´orientació laboral i acadèmica dels joves de la comarca.

Aquest projecte es desenvolupa a partir del treball mancomunat i en xarxa entre el Consell Comarcal del Baix Penedès (l´Àrea de Joventut amb el suport de l´Àrea d´Ensenyament) i els municipis participants al projecte Jove Baix Penedès.

Una de les línies de treball del projecte és la Formació per l´ocupació, dins la qual s´organitza formació en el món del lleure per incentivar la inserció laboral, ja que hi ha una gran demanda en aquest camp, tant per formació bàsica com continuada.

Les càpsules formatives que s´ofereixen des de Jove Baix Penedès formen part d´aquesta esmentada formació continuada i pretenen donar resposta a les demandes d´alumnes ja titulats en diversos camps del món del lleure educatiu i altres relacionats amb l´educació pel que fa a la necessitat d´aprofundir en certs aspectes d´aquest camp.

A la primavera es van oferir i van tenir un gran èxit càpsules sobre diverses temàtiques com ara la resolució de conflictes, l´expressió corporal, els jocs de pati i exterior, els contes com a recurs educatiu i durant la tardor de 2012 es duran a terme les següents:

Manualitats RRR. Reduir, reciclar i reutilitzar. Dissabte 20 d´octubre al local cultural de Bonastre. Inscripcions tancades.

Entendre per aprendre a gestionar els conflictes dels joves. Inscripcions fins el 6 de novembre.

Dissabte 17 al Casal Jove de Calafell (part I)

Dissabte 24 a la Casa de cultura de Sant Jaume dels Domenys (part II)

Introducció a la gestió emocional de l´estrès i taller experiencial de tècniques de relaxació. Dissabte 1 de desembre a la Biblioteca municipal Marta Mata de Cunit. Inscripcions fins el 20 de novembre.

La informació dels cursos es pot trobar als serveis Jove Baix Penedès de la comarca, a l´apartat de Joventut del web www.ccbp.cat, al facebook i al twitter de Jove Baix Penedès i als diferents portals digitals dels serveis de joventut locals.

Font: JBP

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat