banner est whatsapp

De l´1 al 5 d´octubre es celebrarà al CAP de l´Arboç la Setmana de l´Alletament Matern 2012

L'Arboç, 27/09/2012

L´Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès Interior té preparada una serie d´activitats amb la finalitat de promoure la lactància materna


De l´1 al 5 d´octubre es celebrarà al CAP de l´Arboç la Setmana de l´Alletament Matern 2012

Durant la primera setmana d´octubre la Xarxa Sanitària Santa Tecla vol celebrar la Setmana a Favor de l´Alletament Matern.

Per aquest motiu, l´Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès interior té preparada una sèrie d´activitats amb la finalitat de promoure la lactància materna i celebrar cada dia de la propera setmana, recordant la importància d´una alimentació sana i gratuïta.

Hi haurà jocs infantils, manualitats en família, massatges, ioga per a nadons i nens de 0 a 12 mesos, tallers de porta-nadons, etc..

Tot això es realitzarà a l´Arboç entre l´esplanada de davant el CAP i a dins l´aula sanitària, de dimarts a divendres de 17:00 a 19:00h (2,3,4 i 5 d´octubre)

El dia 1 d´octubre queda reservat per la xerrada habitual que es fa cada primer dilluns de mes a l´Hospital Comarcal del Baix Penedès a les 17:30, amb el títol "Néixer a la Xarxa" i oberta a tothom que estigui interessat en assistir.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat