banner est whatsapp

Els Minyons assoleixen la 28a posició del rànquing i participaran en el Concurs de Castells de Tarragona

L'Arboç, 18/09/2012

La colla participarà vint-i-vuit anys després, el dissabte 6 d´octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona


Els Minyons de l’Arboç han assolit la 28a posició del rànquing de les millors colles castelleres de Catalunya. Així doncs, la colla participarà, vint-i-vuit anys després, en l’edició de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona 2012.

En aquest cas, el Concurs de Castells de Tarragona tindrà lloc el dissabte 6 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona, a partir de dos quarts de cinc de la tarda. La junta directiva de la colla fa una crida a tots els membres de l’entitat per tal que puguin col·laborar amb la pinya dels Minyons durant l’actuació del dissabte al Concurs.

Tothom que vulgui fer pinya i ajudar els Minyons a fer història rebrà una samarreta de marxandatge de la colla, podrà venir amb els autocars dels Minyons i, a més, tindrà el passi corresponent per accedir al recinte on es durà a terme el Concurs.

Les persones interessades poden acostar-se a l’assaig del divendres 28 de setembre que tindrà lloc al carrer Major o del divendres 5 d’octubre al local dels Minyons (carrer de l’Hospital, 13). Tots dos assaigs s’iniciaran a les deu de la nit.



Gran actuació dels Minyons de l´Arboç a Montblanc per la Diada Nacional de Catalunya

Els Minyons de l’Arboç van descarregar tres castells de set en l’actuació de la festa major de Montblanc, coincidint amb la Diada Nacional. La colla de l´Arboç tornava a la plaça Major de la capital de la Conca de Barberà un any després de la mort accidental d’un dels seus castellers arran de la caiguda d’una torre de set dels Castellers d’Esplugues, també presents enguany a plaça. La diada castellera va començar amb pilars en silenci per part de les quatre colles en honor a Ramon Rovira.

Els Minyons van plantejar-se una actuació amb tres castells de set, entre els quals el quatre de set amb agulla, assolit en tercera ronda i que era el vuitè del present 2012. També és destacable el quatre de set, amb un tronc molt alleugerit, i el final amb un pilar de cinc girat.

A la mateixa plaça, la Joves de valls va fer els quatre de vuit, tres de vuit, nou de set i vano de cinc; els d´Esplugues, cinc de set, quatre de set, quatre de set amb agulla i vano de cinc; i els Torraires de Montblanc, quatre de sis amb agulla, dos intents desmuntants de cinc de sis, tres de sis i pilar de quatre.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat