banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç amb SOS Richi

L'Arboç, 13/06/2012

La regidoria de Benestar Social de l´Ajuntament de l´Arboç col-labora amb la campanya SOS Richi centralitzant la recollida de taps d´envasos de tot el municipi.


La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç col·labora amb la campanya SOS Richi centralitzant la recollida de taps d’envasos de tot el municipi.

Richi és un nen resident a la demarcació de Girona que pateix meduloblastoma, un tipus de càncer molt agressiu que requereix un tractament molt especialitzat i costós que, actualment només ofereix un centre mèdic de la ciutat de Boston, a la costa est d’Estats Units.

S’ha creat una Coordinadora Solidaria SOS Richi amb l’únic objectiu de coordinar totes les iniciatives i activitats de suport, difusió i recaptació de fons per a costejar el tractament en la lluita contra el càncer. Tant l’ajuntament de l’Arboç, com altres consistoris de la resta de Catalunya, així com la societat civil s’han implicat en l’organització de diverses activitats encarades a recollir fons per tal de finançar el tractament mèdic pel Richi. La recollida de taps d’envasos és una de les maneres de recollir fons, ja que el plàstic procedent dels taps té un valor econòmic considerable degut a la seva puresa i s’utilitza com a matèria primera en determinats processos industrials.

A la plana web de la coordinadora http://www.sosrichi.org/ es pot trobar informació detallada de la malaltia d’en Richi així com de les diverses iniciatives activades actualment per recollir fons. L’Ajuntament de l’Arboç anima a tota la societat civil a col·laborar amb aquesta iniciativa i a dur els taps dels envasos a la Casa de Cultura de l’Arboç, al carrer Major 37, que es des d’on se’n centralitza la recollida

Font: Ajuntament de l´Arboç - Regidoria de Benestar Social

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat