banner est whatsapp

El periodista i casteller Pau Albornà mor en un accident de moto

L'Arboç, 12/06/2012

Va perdre la vida aquest dilluns en un greu accident a la Diagonal de Barcelona tornant a casa desprès de la jornada laboral


Albornà era nebot de Ramon Rovira, el casteller dels Minyons de l´Arboç que va perdre la vida el setembre passat arran d´una lesió que va patir l´Onze de Setembre durant una actuació castellera a Montblanc. Rovira estava fent pinya, precisament, en un intent de torre de set dels castellers d´Esplugues que va caure.

Llicenciat en periodisme a la Universitat Ramon Llull, Albornà era responsable d´edició i redacció de la revista digital ´7 caníbales´ i membre del Grup GSR, una empresa de comunicació, producció i organització d´esdeveniments gastronòmics. El jove periodista també estava vinculat al món casteller, era membre colla Cargolins d´Esplugues de Llobregat i anteriorment va formar part dels Minyons de l´Arboç. El Pau va estar present el passat dissabte a l´Arboç, amb motiu del tret de sortida dels actes del desè aniversari de la represa de la colla local.

A banda de la seva activitat com a periodista gastronòmic, Albornà també era resposable del programa sobre castells ´Quarta Ronda´ a Esplugues Televisió, i col·laborava a ´La penya del morro´, el programa casteller de Ràdio Desvern, la ràdio municipal de Sant Just.

Les exèquies d´en Pau seran aquest dijous a les 12:30, al tanatori de Sant Just Desvern.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat