banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç estrenen el cinc de set a la seva diada

L'Arboç, 11/06/2012

La diada castellera de desè aniversari de la repressa dels Minyons de l´Arboç va estar del tot positiva per a les tres colles de la vegueria Penedès.


La diada castellera de desè aniversari de la repressa dels Minyons de l’Arboç va estar del tot positiva per a les tres colles de la vegueria Penedès.

L’actuació va ser diumenge al migdia al carrer Major de l’Arboç, on compartien plaça Minyons de l’Arboç, Nens del Vendrell, Bordegassos de Vilanova i Vella de Valls.

Els Bordegassos de Vilanova va ser la colla que hi va fer debutar el castell de més entitat, el quatre de vuit. Va ser després de completar en primera ronda la cinquena torre de set de la temporada. Van acabar amb el cinc de set i el pilar de cinc.

Els Nens del Vendrell van fer també la seva millor actuació de l’any a l’Arboç, la primera amb tres castells de set de gamma alta. Van obrir plaça amb la primera torre de set de la temporada. També van fer uns consolidats cinc de set i quatre de set amb agulla, acabant amb dos espadats de cinc.

Els Minyons de l’Arboç han fet la seva millor arrencada de temporada. Si un mes abans havien completat un matiner quatre de set amb agulla, ara l’han repetit, en tercera ronda i hi han afegit el cinc de set.

Van començar amb el cinc, però per indecisió de la canalla el van desmuntar. Però després d’un tres de set en tanda de repetició, hi tornaven amb el cinc i a la segona sí que se’l van fer seu, amb molt de treball a nivell de segons. Van acabar amb dos pilars de cinc.

Finalment, la Vella de Valls va fer el quatre de vuit al segon intent (el primer desmuntat), el tres de vuit, la torre de set i el segon pilar de sis de l’any.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat