banner est whatsapp

L´assemblea de CDC de l´Arboç escull a Olga Navarro per encapçalar la nova executiva

L'Arboç, 17/05/2012

Navarro substitueix al càrrec a Teresa Albiol, que ha exercit en els darrers vuit anys


Olga Navarro Ribas ha estat escollida per encapçalar la nova executiva local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a l´Arboç. L´assemblea de militants celebrada aquest dilluns va posar la seva confiança en la jove regidora arbocenca, que substitueix en el càrrec a Teresa Albiol, que ha exercit en els darrers vuit anys.

La nova cap local va manifestar la seva voluntat que CDC sigui "un partit obert i proper a la gent" i va prometre treballar "de manera ferma en uns moments en què moltes famílies arbocenques ho estan passant malament". En aquests moments, Convergència està a l´oposició a l´Arboç, després que el PSC guanyés en els passats comicis.

La nova executiva local incorpora cares noves com la de Domènec Urgell, de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, o Enric Gàndara. També hi ha noms que ja formaven part de l´anterior comitè com el cap de llista de la formació, Joan Plana, i la mateixa Teresa Albiol. Mercè Calaf, el diputat Jordi Jané o Josefina Santasusagna son altres noms que completen l´executiva.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat