banner est whatsapp

Un nou campió i tres rècords d´Espanya pel Club de Tir amb Arc l´Arboç

L'Arboç, 15/05/2012

Va celebrar-se el passat cap de setmana a es pistes d´atletisme de Cambrils


Els dies 12 i 13 de maig es va celebrar a la zona de les pistes d’atletisme de Cambrils el IX Campeonato de España de Arco Desnudo i XI Campeonato de España de Arco Tradicional, amb la participació d’arquers d’arreu de l’estat espanyol.

Dissabte a la tarda, es van disputar les sèries classificatòries amb dues tandes de 36 fletxes a cada una de les dues distàncies reglamentaries en aire lliure, divuit i trenta metres. Aquells arquers que aconsegueixen classificar-se, passen a disputar les eliminatòries de diumenge al matí. El arquers arbocencs van mostrar ja una gran nivell i Jordi Albornà acabaria classificant-se en primer lloc de la modalitat d’arc nu i establint un nou rècord d’Espanya en puntuació total, mentre que una altre arquera arbocenca, Xesca Chuecos, actual campiona d’Espanya de tir en sala, fixava dos nous rècords d’Espanya en arc nu femení, el de màxima puntuació a 18 m i el de màxima puntuació total.

Diumenge, les eliminatòries foren molt disputades en totes les modalitats i seria un altre arquer arbocenc, José María Cámara, qui aconseguiria superar totes les seves eliminatòries i pujar al podi com a nou campió d’Espanya de tir a l’aire lliure en arc nu.

El podi d’arc nu va ser integrament català: Angel Galiano era subcampió d’Espanya i Francisco José Verdejo s’enduia la medalla de bronze.

L’any passat, Jordi Albornà ja va proclamar-se campió d’Espanya d’aquesta mateixa modalitat i enguany ha estat el José María, qui revalidava el títol pel Club de Tir amb Arc l’Arboç, per segon any consecutiu.

Els presidents de la Real federación Española de Tiro con Arco (RFETA), sr. Lorenzo Miret, de la Federació Catalana (FCTA), sr. Jose Javier Océn, i del Club d’Arquers de Cambrils, sr. Javier Cortés, van fer lliurament dels trofeus als guanyadors.

Font:

El nou Campió d’Espanya: José María Cámara.
Representants catalans
Representants arbocencs
De esquerra a dreta: J.M. Cámara, Xesca Chuecos i Jordi Albornà.
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat