banner est whatsapp

Gran triomf de les puntes arbocenques a Arenys de Mar

L'Arboç, 03/05/2012

L´Ajuntament d´Arenys de Mar va organitzar, els dies 27, 28 i 29 d´abril de 2012, la Fira Internacional de la Punta al Coixí.


L’Ajuntament d’Arenys de Mar va organitzar, els dies 27, 28 i 29 d’abril de 2012, la Fira Internacional de la Punta al Coixí. L’Ajuntament de l’Arboç i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí van ser presents en aquest esdeveniment internacional de primer ordre amb un estand exquisidament decorat i guarnit amb una mostra de les millors puntes arbocenques.

A l’estand també s’hi va realitzar en tot moment una exhibició de confecció de punta arbocenca, tasca excel·lentment portada a terme per les puntaires Sra. Maria Antònia Sans i Sra. Antònia Blanch, ambdues alumnes avantatjades de l’Escola de Puntaires de l’Arboç.

L’estand de l’Arboç va ser, amb diferència, el més visitat de la Fira Internacional. Es dóna la circumstància que l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i Freixas, i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sr. Alfons Ribas i Pérez, quan van anar a visitar l’estand, el passat diumenge 29 d’abril, van tenir una grata sorpresa, ja que era tanta la gent que hi havia admirant-lo en aquell moment que els van haver d’indicar on era situat perquè no es veia a simple vista. L’espectacular estand de l’Arboç també va ser el primer en ser visitat pel President de la Generalitat, Sr. Artur Mas, que va fer acte de presència cap el migdia.

A Arenys de Mar, també es va celebrar diumenge 29 d’abril la 25a edició de la Diada de la Puntaire de Catalunya, que va reunir a la riera Pare Fita d’Arenys a més de 2.500 puntaires. L’acte va comptar amb una nodrida representació de puntaires arbocenques que van fer les delícies dels nombrosíssims visitants que es van acostar a admirar la seva famosa destresa amb els boixets. L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i Freixas, i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sr. Alfons Ribas i Pérez, van visitar també la delegació arbocenca abans d’assistir als actes institucionals i protocol·laris organitzats amb motiu de la visita oficial del President de la Generalitat, Sr. Artur Mas.

Font: Gabinet de premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Estand de l’Arboç a la Fira Internacional de la Punta al Coixí (Autor: S. Sedó)
Joan Sans i Alfons Ribas posant amb les puntaires arbocenques a la 25a Diada de la Puntaire a Arenys (Autor: S. Sedó)
Joan Sans, alcalde de l’Arboç, a l’acte institucional presidit per Artur Mas (Autor: S. Sedó)
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat