banner est whatsapp

Sant Jordi al carrer, a l´Institut de L´Arboç

L'Arboç, 02/05/2012

l´Institut de l´Arboç va celebrar la festa de Sant Jordi amb un programa d´activitats desenvolupat al centre, però sobretot al carrer: tallers, música, balls, esport i cinema.


l’Institut de l’Arboç va celebrar la festa de Sant Jordi amb un programa d’activitats desenvolupat al centre, però sobretot al carrer: tallers, música, balls, esport i cinema.

Mentre que els alumnes de 3r, 4t i Batxillerat van fer els tallers en el propi centre, els alumnes de 1r i 2n d’ESO els van dur a terme al carrer Major de l’Arboç. Durant dues hores, el poble es va omplir de cridòria i alegria, de balls i roses originals fetes pels nois i les noies del centre arbocenc.

La col•laboració entre l’Ajuntament i l’Institut va permetre orientar aquestes activitats cap al foment de valors, com ara el treball en grup, la sensibilitat envers els avis i les persones grans, el respecte i la convivència.

Hi hagué tallers de poesia i música a la Llar d’Avis, de castells a càrrec del grup Minyons de l’Arboç, de ball de gitanes, ball de cercolets, country, esgrima, punts de llibre, braçalets de fil i de paper, roses Nespresso i de cinta, jocs populars, ball de bastons, a més d’una lectura col•lectiva a l’auditori. Val a dir que la col•laboració desinteressada de representants de diversos grups culturals arbocencs va ser fonamental perquè la jornada fos realment un èxit.

La diada, que va incloure també un lliurament de premis a l’alumnat guanyador en els concursos literari i matemàtic convocats pel centre, va acabar amb un concert a càrrec d’alumnes de Batxillerat i la projecció de dues pel•lícules.

Font: Gabinet de premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat