banner est whatsapp

La Plataforma contra el tancament nocturn del C.A.P de l´Arboç denuncia que l´ajuntament de Banyeres va censurar la seva exposició fotogràfica

L'Arboç, 26/04/2012

El govern local va refusar donar permís als organitzadors de l´exposició sobre les 200 nits d´ocupació nocturna del CAP al-legant que el Centre Cívic està reservat per a mostres promogudes des del consistori. La plataforma va penjar les fotos a l´exterior en motiu de protesta


La Plataforma contra el tancament nocturn del CAP de l´Arboç ha denunciat que l´ajuntament de Banyeres del Penedès ha censurat l´exposició fotogràfica sobre les 200 nits d´ocupació del Centre d´Atenció Primària. La mostra està seguint un recorregut itinerari per diverses localitats del Baix Penedès, i dissabte havia de ser al Centre Cívic de Banyeres.

L´exposició finalment no va poder inaugurar-se al centre banyerenc perquè el consistori ho va descartar en la junta de Govern local del passat divendres. En l´escrit remès als impulsors de la mostra, des del consistori van al·legar que el Centre Cívic està reservat a exposicions promogudes per l´ajuntament i que, per tant, no estava disponible per aquesta mostra. Sí que s´autoritzava a fer un dinar a l´exterior de la plaça el mateix dissabte.

Des de la plataforma han mostrat les seva sorpresa per aquesta decisió del govern convergent-popular de Banyeres, ja que asseguren que el centre s´ha utilitzat en altres ocasions per actes particulars com reunions de comunitats de veïns o venta de joies. Finalment, els organitzadors van decidir posar la mostra als murs del mateix Centre Cívic com a motiu de protesta, alhora que s´oferia una xerrada als veïns de Banyeres informant sobre la situació de la sanitat catalana.

La plataforma ja ha informat que continuarà amb l´exposició fotogràfica itinerant, amb parades el proper mes de maig en llocs com Castellet i la Gornal, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès. De la mateixa manera, des de la plataforma també han expressat el seu condol i el seu suport a la família del veí de Breda que va morir el cap de setmana després que els serveis mèdics haguessin trigat més de mitja hora en arribar a casa de l´afectat, que havia tingut un còlic nefrític. El CAP de Breda també està tancat.

Font: Plataforma contra el tancament del CAP nocturn de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat