banner est whatsapp

La III Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç escalfa motors

L'Arboç, 02/05/2012

El proper 5 de maig tindrà lloc a l´Arboç la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. Entre les 11 del matí i les 12 de la nit diferents parades ompliran la Plaça de la Vila i el Carrer Major i oferiran als presents la possibilitat de tastar diverses varietats d´aquesta beguda.


La III Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l’Arboç ja escalfa motors. El proper 5 de maig, a les 11 del matí, començarà aquesta fira que, enguany, comptarà amb més d’una vintena de parades de tast de cervesa. A més, durant la jornada, diversos conjunts amenitzaran l’ambient i la Plaça de la Vila acollirà una botifarrada popular artesanal.

En aquest sentit, aquells que vulguin veure com es fa una botifarra arbocenca, ho podran comprovar in situ, donat que es fabricarà a mà allà mateix i es farà a la brasa. Hi col·labora l’empresa “Embotits Bundó”.

A més, tothom que adquireixi qualsevol producte en una parada de la Fira serà obsequiat amb una entrada gratuïta al Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, que romandrà obert de les 10 a les 14h i de les 16 a les 20h.

La Fira està organitzada per la Ball de Diables de l’Arboç, en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí.

Font: Ràdio l´Arboç - redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat