banner est whatsapp

200 dones de l´Arboç participen en els actes del Dia de la Dona

L'Arboç, 13/03/2012

La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt sense precedents, van organitzar tot un seguit d´actes la setmana del 5 al 9 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2012. Sota el lema "Sóc maca perquè m´estimo", s´ha articulat tota una proposta d´actes commemoratius que han aconseguit aplegar conjuntament més de 200 dones de l´Arboç i rodalies.


La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt sense precedents, van organitzar tot un seguit d’actes la setmana del 5 al 9 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2012. Sota el lema “Sóc maca perquè m’estimo”, s’ha articulat tota una proposta d’actes commemoratius que han aconseguit aplegar conjuntament més de 200 dones de l’Arboç i rodalies.

Dilluns 5 de març, va tenir lloc a la Biblioteca Municipal la inauguració d’una nova secció anomenada “Racó de la Dona”, on tothom que ho vulgui hi podrà trobar tot un seguit de referències bibliogràfiques i material audiovisual referent al món de la dona. Aquesta iniciativa permetrà a les dones arbocenques tenir disponible en tot moment tot el material existent sobre el món de la dona.

Dimecres 7 de març, a l’Auditori Municipal, representants del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de l’Arboç van pronunciar una conferència sobre la violència de gènere. L’actualitat de la temàtica tractada va generar molta expectació i el nombrós públic assistent va fer que l’Auditori Municipal es quedés petit.

Dijous 8 de març, dia Internacional de la Dona, es va concentrar el gruix dels actes commemoratius. A partir de les 7 de la tarda, es van impartir tallers de maquillatge, d’estilisme i de joguines eròtiques, als quals les dones hi van assistir alternativament organitzades en grups. A continuació, al local Arbosense, es va realitzar un xerrada sobre nutrició i, tot seguit, es va donar pas a la lectura del Manifest, llegit i elaborat per l’Associació de Dones Arbocenques. Després, va tenir lloc un sopar commemoratiu. La festa va concloure amb un ball amenitzat per un conegut artista local.

Aquesta commemoració ha suposat un gran esforç conjunt que s’ha vist recompensat per la gran participació en tots els actes i les bones vibracions transmeses entre les assistents. La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació de Dones Arbocenques valoren molt positivament la bona acceptació que han tingut tots els actes programats i desitgen engrescar al col·lectiu conformat per totes les dones de l’Arboç i rodalies a seguir col·laborant i teixint una xarxa d’amistat, confiança i companyerisme durant la resta de l’any.

Font: Gabinet de premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Secció el racó de la Dona a la biblioteca municipal Autor: A.M. Sánchez
Conferència sobre la violència de gènere
Taller d’estilisme
Taller de maquillatge
Sopar
Ball
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat