banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa un servei d´assessorament jurídic gratuït pels seus ciutadans

L'Arboç, 07/03/2012

L´Ajuntament de l´Arboç i el despatx d´advocats Lozano&Quilón signen un conveni que permetrà als ciutadans del municipi gaudir d´assessorament legal gratuït. El servei entrarà en vigor des del 7 de març. Per demanar cita cal apropar-se al consistori o trucar al telèfon 977 670 083.


L´Ajuntament de l´Arboç i el despatx d´advocats Lozano&Quilón signen un conveni que permetrà als ciutadans del municipi gaudir d’assessorament legal gratuït. El servei entrarà en vigor des del 7 de març. Per demanar cita cal apropar-se al consistori o trucar al telèfon 977 670 083.

L´època de crisis actual i les complicacions derivades d´aquesta ha portat a l´Ajuntament de l’Arboç a proporcionar als seus ciutadans un servei d´assessorament jurídic gratuït, a fi de que puguin realitzar totes aquelles consultes legals relacionades amb aspectes civils, laborals, penals, ambientals, mercantils, tributaris, administratius, eclesiàstics i d´estrangeria.

El servei neix amb la intenció de facilitar a tots els arbocencs una manera senzilla i propera d´informar-se sobre tots aquests aspectes sense que impliqui una despesa per ells i facilitant, així, un estat d´igualtat que garanteixi l´opció de conèixer els drets i obligacions individuals davant d´un conflicte o situació jurídica.

Segons l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, la posada en marxa d’aquest servei respon a “un compromís ferm del PSC amb la gent gran” i continuava recordant que en el programa electoral “volíem implantar un servei d’assessorament jurídic destinat a informar als més grans davant de situacions on poden veure’s indefensos o legalment perduts, com és el cas de canvis de companyia de subministraments”. Finalment, segons els batlle, aquesta idea va “evolucionar” i gràcies al conveni signat, permet oferir-ho “molt més ampli i al total de la ciutadania”

El servei es prestarà tots els dimecres de 9,30h a 15h a la Casa de Cultura, prèvia cita al servei d´atenció al ciutadà (SAC) o bé per al telèfon al número 977 670 083

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat