banner est whatsapp

Els propers divendres 9 i dissabte 10 de març se celebra la XI edició d´Una Poma per la Vida

L'Arboç, 06/03/2012

El supermercat Condis de l´Arboç vendrà pomes en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.


El supermercat Condis de l´Arboç vendrà pomes en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

La campanya solidària “Una poma per la vida”, que organitzen conjuntament la Fundació Esclerosi Múltiple i el Grup de Supermercats Condis, se celebrarà els propers 9 i 10 de març a més de 400 establiments i també al Condis l´Arboç durant les dues jornades.

La campanya, que enguany arriba a la onzena edició, comptarà amb la participació de més de 500 persones voluntàries que estaran presents als punts de venda demanant la participació dels ciutadans. Aquests voluntaris informaran sobre la tasca que fa la Fundació amb l’esclerosi múltiple i demanaran als clients del punt de venda la seva col·laboració amb la poma solidària. Cada poma es vendrà al preu d’un euro i mig i els beneficis es destinaran als serveis sociosanitaris dels hospitals de dia de la Fundació. Durant la campanya de l’any passat es van recaptar 36.000 euros. Els hospitals de dia i els serveis assistencials de la Fundació estan situats a Lleida, Reus, Girona i Barcelona.

Amb el suport a “Una poma per la vida”, Condis Supermercats segueix apostant per la Responsabilitat Social Corporativa i potencia, un cop més, el seu compromís amb fundacions i entitats que precisen acompanyament per donar resposta a col·lectius que requereixen una atenció especial. A més, l’empresa Kanzi col·labora aportant les pomes necessàries per al desenvolupament de la campanya.

Aquesta campanya evidencia com la suma dels esforços de la societat civil, la fundació, el personal voluntari i l’empresa privada permet donar suport i millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat