banner est whatsapp

La Plataforma Ciutadana contra el tancament del CAP nocturn de l´Arboç organitza una jornada reivindicativa amb motiu del mig any d´ocupació

L'Arboç, 29/02/2012

Amb motiu del mig any d´ocupació nocturna del CAP de L´Arboç, la Plataforma Ciutadana ha organitzat un seguit d´actes pel proper dissabte dia 3 de març, a la Plaça Catalunya de L´Arboç.


Amb motiu del mig any d´ocupació nocturna del CAP de L´Arboç, la Plataforma Ciutadana ha organitzat un seguit d´actes pel proper dissabte dia 3 de març, a la Plaça Catalunya de L´Arboç.

Els actes s´iniciaran a les 14 hores amb un dinar popular col.lectiu. A partir de les 16 hores es realitzarà un mercat d´intercanvi, i a les 21 hores una cassolada i l’ocupació del CAP.

Des de la pròpia Plataforma s´ha enviat el programa d´actes i una invitació via email al Director del Serveis Territorials de Salut a Tarragona, Sr. Josep Mercadé i al Gerent dels Serveis Suport de la Xarxa Sanitària Social de Santa Tecla, Sr. Jordi Cañellas Alberich.

La reivindicació segueix més viva que mai.

La Plataforma expressa en el comunicat als mitjans; “Que els habitants del Baix Penedès no ens mereixem ser discriminats. A altres territoris, administració i fins tot, empreses que presten en servei sanitari s´han assegut a parlar, aconseguint reobertures parcials com es el cas de Castellbisbal. La pregunta que ens fem es per què al Baix Llobregat sí i al Baix Penedès no. El Govern del Sr. Mas no actúa igual per a tot el territori de Catalunya i sembla que alguns llocs li preocupen més que els altres”.

La Plataforma assegura que té la intenció de seguir lluitant per la reobertura del servei nocturn del CAP de L´Arboç i per una sanitat pública digna.

Font: Plataforma Ciutadana contra el tancament del CAP nocturn

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat