banner est whatsapp

Els Minyons celebren l´assemblea ordinària de 2012

L'Arboç, 29/02/2012

El passat dissabte, dia 25 de febrer, es va celebrar l´assemblea ordinària de l´any 2012 dels Minyons de l´Arboç a l´auditori de la Casa de Cultura de la Vila.


El passat dissabte, dia 25 de febrer, es va celebrar l’assemblea ordinària de l’any 2012 dels Minyons de l’Arboç a l’auditori de la Casa de Cultura de la Vila.

En iniciar-se l´assemblea es va fer un minut de silenci per la mort del casteller de la colla Joves dels xiquets de Valls, Ramon Barrufet i del Minyó arbocenc Ramon Rovira.

Amb la presència de gairebé 50 castelleres i castellers, durant 3 hores i mitja, a mes dels temes habituals d’aquests tipus de sessions, es van tractar d’altres molt importants per al futur de la colla, com es el cas de la celebració del 10é aniversari de la “renaixença” de l’entitat, els acte d’homenatge al Minyó històric, Ramon Rovira, o l’aprovació de la modificació dels estatuts.

L’assemblea va ser especialment sensible amb les propostes per recordar la figura de l’històric Minyó Arbocenc Ramon Rovira, com es el cas de posar una placa en el seu record al local d´assaigs, (a l’edifici de Cal Freixas); que el carrer on vivia passi a dir-se carrer Ramon Rovira Sanahuja, i fer una estàtua en el seu honor.

El President, Jaume Ventura, destaca ... “el to participatiu en que es va celebrar l’assemblea. Cal valorar molt positivament que no va haver cap ni un vot en contra en totes les resolucions adoptades per unanimitat de les persones assistents, o que tant a la Junta tècnica com a l’administrativa, es mantingui pràcticament la mateixa estructura. I per sobre de tot la il•lusió que hi ha en començar els assaigs, per mantenir el bon rendiment a les places”.

Altre apunt...

Els Minyons de l’Arboç han estat presents al funeral del Casteller de la Joves de Valls Ramon Barrufet fent un pilar de dol a la plaça Font de la Manxa, al passat dilluns, sent una de les cinc colles castelleres que han acomiadat l’amic Barrufet amb un pilar.

Font: Minyons de l´Arboç

Pilars Minyons enterrament Ramon Barrufet
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat