banner est whatsapp

Dissabte se celebrarà l´Assemblea General Ordinària dels Minyons de l´Arboç

L'Arboç, 21/02/2012

El proper dissabte, dia 25 de febrer, se celebrarà a l´Auditori de la Casa de Cultura de l´Arboç, l´Assemblea General Ordinària dels Minyons de l´Arboç corresponent a l´any 2012.


El proper dissabte, dia 25 de febrer a les 17:00h, se celebrarà a l´Auditori de la Casa de Cultura de l´Arboç, l´Assemblea General Ordinària dels Minyons de l´Arboç corresponent a l´any 2012.

A més dels punts habituals que calen tractar en aquest acte, com es el cas de l’aprovació de l’Acta de l’anterior assemblea, aprovació dels comptes, renovació de càrrecs de la junta administrativa i tècnica; enguany cal destacar tres apartats molt importants per a la projecció futura de la colla, com és el cas dels actes de celebració del desè aniversari de la renaixença de la colla, la aprovació inicial, si escau, dels nous estatuts de l’entitat, i els actes i propostes d’homenatge i reconeixement al Minyó Històric Ramon Rovira, que ens va deixar el passat mes de setembre després d’un desafortunat accident en l’actuació castellera de l’11 de setembre, a la Vila de Montblanc.

El President, Jaume Ventura considera que serà una de les Assembles més importants de l’entitat per les implicacions futures que tenen les propostes a debatre i a aprovar ... “Cal encetar la temporada amb mes il•lusió que mai després de la complexa temporada que ens va tocar viure aquest any 2011. La marxa de l’històric casteller Ramon Rovira va suposar un cop dur per a tots, però la força i enteresa que ens ha transmès la seva família ha estat l’estímul per recuperar la confiança en el nostre potencial i assolir millors construccions ...”

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat