banner est whatsapp

La Plataforma Ciutadana contra el Tancament del CAP nocturn de L´Arboç continua amb les protestes

L'Arboç, 16/02/2012

El passat dimecres 14 de febrer, la Plataforma Ciutadana contra el Tancament nocturn del CAP de L´Arboç seguint el conjunt de protestes, mobilitzacions i ocupacions a tot Catalunya organitzades contra l´aprovació dels pressupostos de la Generalitat, va organitzar una cassolada davant del centre d´atenció primària de la vila.


El passat dimecres 14 de febrer, la Plataforma Ciutadana contra el Tancament nocturn del CAP de L´Arboç, seguint el conjunt de protestes, mobilitzacions i ocupacions a tot Catalunya organitzades contra l´aprovació dels pressupostos de la Generalitat, va organitzar una cassolada davant del CAP.

La Plataforma també resta a l´espera de resposta a les cartes trameses tant al Dr. Mercadé del Serveis Territorials de Sanitat de Tarragona, així com a la Fundació Sociosanitària de Santa Tecla, informant al primer entre d´altres punts, de la reobertura del servei nocturn a alguns CAP de Catalunya després del seu tancament.

Citen l´exemple del CAP de Castellbisbal, tancat el dia 1 de juliol del 2011 i reobert el 19 de setembre de 2011, així com recordant-li les seves paraules en relació al Servei d´Urgències de L´Hospital d´El Vendrell "com un dels pitjors de Catalunya", en la reunió del dia 2 de gener de 2012 amb membres de la plataforma, i al segon, "el fet que cancel.lés al darrer moment el passat mes de desembre, una reunió demanada des-de la mateixa Santa Tecla per parlar amb la Plataforma".

La Plataforma segueix ocupant cada nit el CAP de L´Arboç, on es celebren assemblees obertes a la participació de tothom a les 9 del vespre. El CAP es manté obert dissabtes i diumenges amb el mateix horari que els dies laborables. La Plataforma mostra la seva preocupació; "davant el perill que aquest servei de cap de setmana també s´acabi perdent".

Font: Plataforma Ciutadana contra el tancament del CAP nocturn

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat