banner est whatsapp

L´Arboç comptarà amb una Agent Cívica per promoure el creixement sostenible i respectuós al Barri Antic

L'Arboç, 16/02/2012

L´Ajuntament de l´Arboç, des de la Regidoria de Serveis Socials, ha posat a l´abast de la ciutadania una Agent Cívica encarregada de promoure el civisme al Barri Antic. Estarà dilluns, dimecres i divendres a la Casa de Cultura, entre les 10 i les 12 hores.


L’Ajuntament de l’Arboç, des de la Regidoria de Serveis Socials, ha posat a l’abast de la ciutadania una Agent Cívica encarregada de promoure el civisme al Barri Antic. Estarà dilluns, dimecres i divendres a la Casa de Cultura, entre les 10 i les 12 hores.

“Entenem que promoure, educar i instaurar una societat cívica, responsable i solidària és una de les millors maneres d’aconseguir un municipi net i endreçat, compromès amb la societat i respectuós amb els altres i el nostre patrimoni”, comentava la Regidora de Serveis Socials, Montserrat Pérez Gallego.

El servei es centra en establir un canal de comunicació directa entre els diferents agents socials, culturals i econòmics del Barri Antic i el propi Consistori. La idea principal és conèixer les seves necessitats i oferir-los les millors opcions per desenvolupar un creixement sostenible respectant el patrimoni cultural i monumental propi de la zona i instaurant sinèrgies de col·laboració ciutadana entre tots els implicats.

Segons l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, aquesta iniciativa “és una bona manera de protegir i a la vegada potenciar el nostre Barri Antic”, i continuava recordant que “el patrimoni forma part de la nostra cultura i la nostra herència. L’Arboç ha de mirar al progrés, però amb una actitud cívica, compromesa i protectora amb el nostre entorn monumental. L’Agent Cívic és una bona manera de conscienciar també a tots els que habitualment hi conviuen amb ell”.

Igualment, la nova Agent Cívica s’encarregarà d’apropar els serveis municipals als veïns i veïnes del Barri Antic id’informar, sensibilitzar i difondre actituds cíviques entre els ciutadans i ciutadanes de l’Arboç. Qualsevol persona pot apropar-se a realitzar consultes els dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 12 hores, al 3r pis de la Casa de Cultura (C/Major, 37) o per telèfon al 977 67 00 83.

El projecte ha estat subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, emmarcat dins de la iniciativa “Treballs als Barris”.

Font: Ajuntament de l´Arboç - Gabinet de Comunicació

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat