banner est whatsapp

Xesca Chuecos es proclama campiona d´Espanya de tir en sala

L'Arboç, 14/02/2012

La competició va tenir lloc a Les Franqueses del Vallès el passat cap de setmana


L’arquera Xesca Chuecos, del Club Tir amb Arc l’Arboç, es proclama nova campiona d’Espanya d’arc nu al V Campionat d’Espanya d’Arc Tradicional i Nu, celebrat a la localitat de Les Franqueses del Vallès els dies 11 i 12 de febrer.

En una modalitat clarament dominada per les arqueres catalanes, la Xesca, mostrava ja el seu gran moment de forma durant les sèries classificatòries de dissabte, assolint el primer lloc amb una magnífica puntuació, i aleshores, diumenge, en les eliminatòries, va haver de superar primer a la seva companya de club Blanca Pijuan, i posteriorment s’enfrontaria a una altre gran arquera Ana Girbao, que li posaria les coses difícils i s’hauria d’arribar a la fletxa de desempat. La final seria també molt disputada, i malgrat començar guanyant, la Xesca arribaria novament a empatar l’eliminatòria enfront de la sots campiona, Francisca Cabrera i una vegada més s’hauria de resoldre amb una fletxa de desempat.

Pel que fa als altres arquers del Club Tir amb Arc l’Arboç, en arc nu masculí, Jordi Albornà assolia el quart lloc en perdre la seva eliminatòria de quarts enfront d’un dels millors arquers d’Espanya, el David Fernández. Manuel Llamas aconseguia classificar-se però també es veuria superat després de protagonitzar una gran eliminatòria, i Jose Mª Cámara es quedaria a tan sols 6 punts del tall.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat